Nik Razboršek in Tom Kočevar Dešman polfinalista Futuresa v Harenu, Kaja Juvan za polfinale v Bagnatici v soboto (live stream)

Nik Razboršek in Tom Kočevar Dešman na nizozemskem Futuresu v Harenu (15.000 $) ne popuščata in sta se oba uvrstila v polfinale. Kočevar Dešman je v četrtfinalu s 3-6 7-6(3) 6-4 premagal tretjega nosilca, 25-letnega Kolumbijca Felipeja Mantillo, 643. igralca lestvice ATP. V obračunu z drugim nosilcem, 26-letnim Nizozemcem Collinom Van Beemom (649) bo naskakoval drugi finale letos, prvega je junija v Kiseljaku zaključil z zmago in kasneje tudi osvojil turnir. Tudi Nik Razboršek je napredoval v polfinale. Sedmo zmago v zadnjih osmih srečanjih je dosegel proti ameriškemu kvalifikantu, 23-letnemu Justinu Butschu (1390). Za drugi zaporedni finale in četrti letos bo igral s petim nosilcem, 26-letnim Francozom Mathieom Perchicotom (720). To bo njuno prvo medsebojno srečanje. Za uvrstite v polfinale sebi na turnirju v Bagnatici (25.000 $+H) morala zvecer boriti tudi Kaja Juvan, a je bila tekma odpovedana in prestavljena na soboto, ko se bo začela ob 12.30 uri. Njena nasprotnica bo romunska kvalifikantka Cristina Dinu, srečanje pa boste lahko v live streamu spremljali

Via: Nik Razboršek in Tom Kočevar Dešman polfinalista Futuresa v Harenu, Kaja Juvan za polfinale v Bagnatici v soboto (live stream)