Rezervacija terminov in pravila

Obiščite spletno stran https://www.tk-rogaska.com in nato kliknite na zavihek »Rezervacija igrišč« ali pa na https://tk-rogaska-crystal.sportifiq.com. Prikaže se urnik igrišč.

Prva rezervacija

1.) Klikni na “Registriraj se” zgoraj desno. Izpolni polja: “Ime”, “Priimek”, “Email”, “Geslo”. Izberite poljubno geslo dolgo vsaj 5 znakov.

2.) Nato kliknite moder gumb “Registriraj se”. V primeru kakšnih nejasnosti se lahko kontaktira Poldi, 031 509 779

3.) Sistem vas vpraša po vaši mobilni telefonski številki, katero vnesete in kliknete “Potrdi”. Na vaš mobilnik prispe v 1 min sms s potrditveno štirimestno kodo. Vnesite jo v polje, kjer piše “Vnesi potrditveno kodo”. To je potrebno storiti le prvič.

4.) V primeru, da je koda prava vas pričaka pozdrav, “Rezervacije omogočene”.

Rdeče ure predstavljajo zasedene ure. Zelene ure pa proste ure. Med dnevi navigirate tako, da kliknete na ime določenega dneva in prikazale se bodo rezervacije za tisti dan.

5.) Izberite željeno zeleno prosto uro s klikom nanjo.

6.) Ko se vam odpre okence, potrdite izbiro s klikom na “Potrdi rezervacijo” in ura je rezervirana.

Vse nadaljnje rezervacije

1.) Kliknite na željeni termin.

2.) Vpišite svoj E-mail in Geslo katera ste si izbrali ob registraciji

3.) Kliknite “Prijavi se” in ura je rezervirana. 

Dodatno

Pri vpisu lahko namesto e-mail naslova uporabite tudi vašo telefonsko številko ali uporabniško ime.

Če pozabite geslo, si ga lahko ponastavite sami prek e-maila ali telefonske številke. Enostavno kliknite »Pozabili geslo?« na prijavnem okencu in sledite navodilom.

Navodila

Pred prvo uro igranja je potrebno plačati članarino za tekoče leto sicer je ura igranja, kot »Nečlan«, 11 €.

Vsakdo lahko rezervira dva termina v prihodnosti, to pomeni maksimalno 2 uri igranja. Po odigranih teh dveh terminih, pa se lahko rezervirata spet naslednja dva termina. Rezervacija terminov je možna za maksimalno 7 dni vnaprej. Pri rezervaciji preko »Mobi« so pojavna okna malo zamaknjena na zaslonu, vendar se da enako tudi enostavno rezervirat.

Stornacija oziroma odpoved terminov je možna minimalno 6 ure prej. V kolikor se ta termin ni preklical (ostala je rezervacija) in igralec ni prišel odigrat, mora igralec vseeno pred naslednjim igranjem pri osebju na recepciji plačati 4 € za ta potrjen – ne odigran termin v preteklosti.

Po dveh potrjenih – ne odigranih terminih in/ali  neplačani igralnini za 2 x 2 uri se bo igralcu blokirala spletna rezervacija.

Izbris rezervacije : Klik na vaš rezerviran termin, odpre se pojavno okno »Podrobnosti rezervacije«, klik na Izbriši rezervacijo, nato še potrditev »V redu« in rezervacija je izbrisana.

Čakalna vrsta :V kolikor so VSA igrišča ob določeni uri zasedena pa bi želeli takrat igrati ob odpovedi kakšne rezervacije, se lahko prijavite v čakalno vrsto. To storite tako, da kliknete na igrišče št. 1 na želeno že zasedeno uro in pojavi se okno »Podrobnosti rezervacije« in v vrstici več opcij izberete »Čakalna vrsta« in »Potrdi«. V kolikor se sprosti ta termin  dobite SMS, v razmaku 5 min se pošiljajo SMS-i še drugim v čakalni vrsti, če jih je več. Če bo prvi rezerviral v roku 5 min, drugi in naslednji ne bodo dobili SMS-a.

Izvršni odbor kluba TK Rogaška Crystal