1/4 finale lige VSTL

V četrtek se je odigralo četrtfinale lige VSTL med ekipama TK Rogaška Crystal in TK Mirovita Ponikva. Po zelo izenačenem in zanimivem srečanju je slavila ekipa TK Rogaška Crystal z rezultatom 3 : 2.

Domača ekipa je igrala v postavi : Nejc Ungar, Bojan Blažun, Robert Ožura, Mirko Žerak in Borut Čugalj ter gostujoča ekipa v postavi : Rok Gradišnik, Boštjan Andrinek, Miha Kundih in Ivo Trbovc. Zmagi za domačo ekipo v tekmi posameznikov sta dosegla Bojan in Mirko ter tako izenačila rezultat na 2 :2, sledila je odločilna tekma v konkurenci parov.

Za domačo ekipo sta igrala Bojan Blažun in Borut Čugalj, za ekipo TK Mirovita Ponikva pa Boštjan Andrinek in Miha Kundih. Prvi set je po zelo dobri igri pripadel ekipi TK Rogaška Crystal, v drugem setu pa sta si Bojan in Borut takoj na začetku seta priigrala neobranljivo prednost 3 : 0, na kar si je gostujoči igralec poškodoval nogo in ni mogel nadaljevati srečanja, tako si je domača ekipa priborila  zmago in uvrstitev v polfinale lige VSTL. Vse čestitke fantom za izredno lepo igro in skupno zmago.

Rezultati :

  • Nejc Ungar                   :        Rok Gradišnik             0/6, 0/6
  • Bojan Blažun                :        Boštjan Andrinek       6/0, 6/1
  • Robert Ožura                :        Miha Kundih              7/6, 3/6, 6/10
  • Mirko Žerak                 :        Ivo Trbovc                    6/0, 6/1
  • Blažun, Čugalj              :        Andrinek, Kundih       6/2, 3/0, w.o.