3. kolo VSTL lige

V četrtek se je odigralo tretje kolo lige VSTL med ekipama TK Rogaška Crystal in TK Kozje 1. Po zelo izenačenem in zanimivem srečanju je slavila ekipa TK Rogaška Crystal z rezultatom 3 : 2. Tako je domača ekipa dosegla drugo zaporedno domačo zmago in sicer tokrat proti favorizirani ekipi TK Kozje 1, ki je osvojila ligo VSTL v lanskem letu.

Domača ekipa je igrala v postavi : Iztok Majcenovič, Bojan Blažun, Borut Čugalj in Dušan Majcenovič ter gostujoča ekipa v postavi : Blaž Hartl, Mladen Kantoci, Iztok Artič in Bojan Dobravc. Zmagi za domačo ekipo v tekmi posameznikov sta dosegla Bojan in Dušan ter tako izenačila rezultat na 2 :2, sledila je odločilna tekma v konkurenci parov.

Za domačo ekipo sta igrala Bojan Blažun in Borut Čugalj, za ekipo TK Kozje 1 pa Artič Iztok in Kantoci Mladen. Prvi set je po zelo izenačeni igri pripadel ekipi TK Kozje 1, v drugem setu sta si Bojan in Borut takoj na začetku seta priigrala neobranljivo prednost in tako izenačila na 1 : 1 v setih. Sledil je odločilni tretji set, ki se igra na podaljšan tie – break set do 10, ki sta ga dobila Bojan in Borut z rezultatom 10/4 ter tako priborila  zmago domači ekipi. Vse čestitke fantom za izredno lepo igro in skupno zmago.

Rezultati :

  • Iztok Majcenovič         :        Blaž Hartl             2/6, 0/6
  • Bojan Blažun                :        Mladen Kantoci   7/6, 6/1
  • Borut Čugalj                 :        Iztok Artič             2/6, 1/6
  • Dušan Majcenovič      :        Dobravc Bojan      6/0, 6/1
  • Blažun, Čugalj             :        Artič, Kantoci        4/6, 6/1, 10/4