Klubski mixi 2019

V soboto, 31.8.2019 se je v teniškem športnem parku v Rogaški zgodil prvovrsten teniški dogodek in sicer tradicionalni turnir imenovan »KLUBSKI MIXI 2019«. Tekmovalo se je v naključno izžrebanih dvojicah. Tako si imel v vsakem krogu drugega teniškega partnerja kar pomeni, da se je pred pričetkom naslednjega kroga opravil žreb. Vsi udeleženci so tako seveda pred vsakim krogom nestrpno čakali koga jim bo žreb namenil, kar je imelo še posebno zabavno noto.

V prijetno toplem sobotnem popoldnevu, v odličnem ambientu in enkratnem vzdušju se je zbralo 29 tekmovalk in tekmovalcev. Posebej je treba poudarit, da se je turnirja udeležilo 12 žensk, kar je zelo pohvalno. Da pa turnir ni imel namen samo druženje članov kluba , dokazuje velik tekmovalni naboj, saj so bile številne tekme zelo izenačene in napete. Poseben sistem točkovanja je dal zmagovalca pri moških in sicer je to bil Dani, drugo mesto je osvojil Frenki in tretje Mirko. Med tekmovalkami pa je bila najboljša Catherine, drugo mesto je osvojila Milojka in tretje Jasna. Plakete za fair play sta prejela Vida in Poldi. Priznanje za najstarejšega udeleženca je prejel Brane Pucelj in najmlajšega Novak Igor.

Po zaključenem tekmovanju je sledil piknik za vse udeležence in njihove najbližje. Ob prijetni glasbi in dobri družbi so se udeleženci turnirja veselili še dolgo v noč ter obljubili, da se na turnirju v letu 2020 zberemo še v večjem številu.