TURNIR TENIS ŠOLE

V soboto, 27.8.2016 so imeli udeleženci tenis šole turnir v različnih kategorijah. Trenerka Staša Krajnc je za najmlajše pripravila program igranja in sicer : v mini tenisu, igranju mini tenisa s trenerjem in par ostalih zanimivih igrah glede na različne starosti posameznikov. Tako v najmlajših kategorijah ni bilo tekmovanja za točke ampak bolj nabiranje točk skozi zabavo.

V kategoriji deklic do 11 let so bile štiri tekmovalke, ki so igrale po sistemu Round Rubin. Igrale so vsaka z vsako na štiri dobljene igre. Zmagala je Mia Kantoci, drugo mesto je zasedla Lea Oset, tretje Anja Chiara Kantoci in četrto Lina Jerkovič.

V kategoriji dečkov do 12 let so tekmovali trije igralci. Prav tako so igrali po sistemu Round Rubin na en dobljen set do šest. Zmagal je Matej Jančič, drugo mesto je zasedel Benjamin Bendelja in tretje Nik .

Po končanem turnirju je klub organiziral piknik za vse udeležence, njihove starše in bratce in sestrice. Nino je vse skupaj razvajal z dobrotami z žara. Ko so tekmovalci nahranili svoje želodčke smo vsem udeležencem podelili še priznanja za udeležbo na turnirju. Na koncu prijetnega druženja, pa smo si zaželeli ponovnega snidenja na takšnem turnirju v naslednjem letu.